1975
Label: PGP RTB - LP 5260 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Yugoslavia • Genre: Latin • Style: Mariachi
Nema Ni Suza Više (Llora, Paloma Llora) - Đorđe Masalović - Meksiko (Vinyl, LP, Album)

kada ona, o tome nema pojma. I uvek smisljam neki novi stih il’ neki fazon drukciji od svih al’ uvek kad je sretnem kazem ja, istu stvar. Ref. Pa dobro gde si ti bas sam ovih dana hteo da te zovnem hej, reci mi, da l’ jos uvek imas onaj broj sa dvesto tri. Pa dobro gde si ti sto ne navratis kod kuce sam popodne hej, reci mi, kako mama.

 · O NJOJ JE PEVAO U MNOGIM SVOJIM PESMAMA Đole Balašević o devojci koju je voleo pre Olivere. Đorđe Balašević već 35 godina u braku je sa Oliverom, sa kojom ima ćerke Jelenu i Jovanu i sina Aleksu. Sada je sa svojim pratiocima na Fejsbuku podelio Estimated Reading Time: 4 mins.

Vladika Petar II Petrović Njegoš - Gorski vijenac. Analiza dela - Gorski vijenac dovodi u nedoumicu svojom formom, pa se često postavlja pitanje je li on drama ili spev (ep). On ima jasno vidljive elemente dramske forme kao što su opis lica, dijalog i monolog kao isključiva sredstva pripovedanja i iskazivanja, didaskalije ili remarke koje su negde vrlo obimne.

ti si moj album u kojem su sve one pronasle mjesto i znam da nema vise trazenja jer ja sam u tebi pronasao sve sve ono sto nikad u nijednoj nisam i zato ostani uz mene ovu noc ti znat ces da sam ja za tebe i da cu uvijek biti tvoj. Ref. Vjeruj mi kad ti kazem da te volim kad ti kazem da u tebi imam sve vjeruj mi, ja cu od sad uvijek biti samo tvoj.

 · Uvodimo Vas u svet zvukova stare Jugoslavije, muzika, sport, teatar, politika, literatura, propaganda, reklame i to sve u obliku zvuka. Sve što je nekad činilo Titovu Jugoslaviju govori pred vama svoju priču. Priča o Jugoslaviji ima jako puno i sve su lepe. Priče možete i vi da ispričate a mi da objavimo. JUGOSLAVIJA je oduvek bila pozitivna inspiracija. Here on this weblog you can hear.


When The War Is Over - Uriah Heep - Raging Silence (Vinyl, LP, Album) X JAPAN - Art Of Life 1993.12.31 Tokyo Dome (DVD) Electric Ocean People - .​.​.​For The Wired Youth (File, MP3)

1 Replies to “Nema Ni Suza Više (Llora, Paloma Llora) - Đorđe Masalović - Meksiko (Vinyl, LP, Album)”

  1.  · Davši reč, Đorđe je po povratku u domovinu, dugo išao po beogradskim grobljima, dok najzad nije na ploči video ime, s kojim se još malo pa srodio - piše na početku teksta. HtmlCode - I skoro 30 godina posle rata, Jekaterina Semjonovna Perebejnova dobila je pismo: na fotografiji, Đorđe Marjanović sa buketom cveća, na grobu njenog Pećted Reading Time: 2 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *