2016
Label: Fanàtic - FANCD 093 • Format: 2x, CD Album, Compilation • Country: Spain • Genre: Rock, Pop, Childrens •
Musculman - Various - Tots Som Súpers - El Disc Dels 25 Anys (CD, Album)

Detalls del producte. Informació extra. angle-down. Descripció. “TOTS SOM SÚPERS”,El CD doble del 25 aniversari del Club Super3. Un quart de segle d’èxit del club rememorat a partir de les seves cançons més famoses. Aquest any, el Club Super3 celebra el 25 aniversari. Una efemèride molt destacada per al més d’un milió de socis Brand: Super 3.

 · "Tots som súpers", el concert simfònic dels 25 anys del Super3, a TV3 GeneralUser Interaction Count:

Astal Videos ha visitado la exposición "Tots som Súpers! L'exposició" dedicada a los 25 anys del Club Super 3 de TV3 en el Palau Robert de Barcelona. Viaja p.

View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of Tots Som Súpers - El Disc Dels 25 Anys on Discogs. Label: Fanàtic - FANCD • Format: 2x, CD Album, Compilation • Country: Spain • Genre: Rock, Pop, Children's •.

 ·  · "Tots som súpers" és el CD del 25 aniversari del Super3, un disc doble amb les cançons que han fet cantar i ballar els súpers de diferents generacions al llarg d'aquests 25 anys."Anys i anys", "Benvinguts al club", "Superaventura" o "Uh! Oh! No tinc por!" són alguns d'aquests èxits que el disc recupera ara amb la col·laboració especial de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i .


Hard, Aint It Hard - The Gateway Singers - The Gateway Singers In Hi-Fi (Vinyl, LP) Everything (Libation Vocal Mix) Various - Megahits 2001 Die Erste Vol 1 (Cassette)

2 Replies to “Musculman - Various - Tots Som Súpers - El Disc Dels 25 Anys (CD, Album)”

  1.  · "Tots som súpers" és el CD del 25 aniversari del Super3, un disc doble amb les cançons que han fet cantar i ballar els súpers de diferents generacions al llarg d'aquests 25 anys."Anys i anys", "Benvinguts al club", "Superaventura" o "Uh! Oh! No tinc por!" són alguns d'aquests èxits que el disc recupera ara amb la col·laboració especial de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional Estimated Reading Time: 3 mins.

  2. Tots som súpers! El disc dels 25 anys (2 CD's) CD 1: Èxits: 1. Benvinguts al club 2. M'agrada l'esport 3. Clubitresicentimil 4. Tinc la clau 5. Uh! Oh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *